Anssi Kankkonen

Pelikausi lähestyy, joten nyt on mainio aika laittaa peli kuntoon pitkän talven jälkeen ammattilaisten ohjauksessa.

Kaisan pelikurssi to 10.5. 14.00-17.00

Helatorstaina 10.5. järjestetään kevään ensimmäinen pelikurssi. Pelikurssin aluksi on tunti tekniikkaopetusta rangella ja sen jälkeen peliopetusta 9 väylää kentällä. Kurssin hinta 75€/hlö sis. rangepallot ja opetus. Kierroksen green fee ei kuulu hintaa, vaan maksetaan erikseen. Pelikurssille ei ole tasoitusrajoja.
Kertauskurssi 21.- 22.5.

Kertauskurssi on intensiivinen kahden illan kurssi (opetus 2x 2h) golfin perusasioista; swingi, lähipeli, hybridit/väyläpuut ja draivi. Kurssin ohjelma sopii vasta-alkajille ja myös edistyneemmille pelaajille kertauksena golfin perustekniikoista. Kurssin opettajana PGA pro Kaisa Ruuttila. Kurssin hinta 80 €/hlö sis. opetus ja rangepallot.

Anssi Kankkosen golfklinikat

Anssin golklinikat on tarkoitettu kaikille golfreille. Klinikoilla käydään läpi golfin perusasioita, jokaisella klinikkatunnilla vaihtuva teema. Klinikoille ei ole tasoitusrajaa ja mukaan ovat tervetulleita kaikkien seurojen jäsenet. Opettaja Anssi Kankkonen, PGA pro. Hinta 25 €/krt (sis. opetus ja rangepallot). Yhden treenin kesto n. 50 min.Opetuspaikka Golf Pirkkala

Kaikki opetustapahtumiin  pääset ilmoittautumaan www.golfdaddy.fi tai TÄSTÄ