Tukikisa

Golf Pirkkalan junioritoiminta on saanut viime vuosina paljon kiitosta, ja toiminta on kasvanut jatkuvasti. Jotta voimme jatkaa laadukasta toimintaa myös jatkossa, tarvitsemme jatkuvasti lisää innokkaita ohjaajia liittymään osaksi ohjaajatiimiämme.

Golf Pirkkala tarjoaa ohjaajille Suomen Golfliiton järjestämän golfohjaajan peruskurssin, joka tarjoaa laaja-alaista tietoa golfista ja mahdollisuuden harjoittaa ja kehittää omia ohjaamis- ja johtamistaitojaan. Lisätietoa golfohjaajan peruskurssista löytyy SGL:n sivuilta http://www.golf.fi/ohjaaja-ja-valmentajakoulutus#taso1
Lisäksi ohjaajille tarjotaan Anssi Kankkosen ohjaajakoulutusta lajitekniikan ohjaamisen tueksi.

Ohjaaminen työllistää ohjaajaa keskimäärin yhden tunnin viikossa harjoittelukauden ajan. Ohjaajia tarvitaan myös talviharjoittelun tueksi, mikäli kiinnostusta riittää. Kaikkia auttavia käsiä tarvitaan, joten myös satunnaisista ohjaamiskerroista pystytään sopimaan.

 

Mikäli kiinnostuksesi junioreiden ohjaamista kohtaan heräsi, voit ilmaista kiinnostuksesi juniori- ja kilpagolf toimikunnan puheenjohtajalle Santtu Loimusalolle joko puhelimitse 045-1322207 tai sähköpostilla santtu.loimusalo@gmail.com.

Seuraava golfohjaajan peruskurssi järjestetään 12.-13.3.2016 Varalan urheiluopistolla.