Sääntöilta 27.4.2016

Seuran kapteeni Markku Parviainen piti naisille sääntöillan 27.4. klubilla. Paikalle oli tullut enemmän porukkaa kuin oli ilmoittautunut nexgolfiin, mutta hyvin mahduimme silti kuuntelemaan ja tarjottavat riitti. MaPan esitys ei tosin kauaa ehtinyt edetä järjestyksessä, kun Bufferin ihanat omenaleivokset saatiin jo syötyä ja alkoi sataa kysymyksiä. Pääkohdat käytiin kyllä kaikki läpi, mutta varattu aika ei riittänyt, sillä hyviä kysymyksiä tuli yksi toisensa jälkeen. Kaiken kaikkiaan tärkeimmät säännöt tuli hyvinkin kerrattua sekä uudistukset ja erityisesti 1.5. voimaan astuvat paikallissäännöt käytiin huolella läpi. Sääntöjen lisäksi pelin nopeuttaminen puhutti naisia, ja mietimme yhdessä keinoja joustavaan pelin etenemiseen.

Seuraava yhteinen kaikkien naisten teemailta klubilla on 25.5. alkaen klo 17, jolloin mentaalivalmentaja Pertti Ratilainen tulee vieraaksemme, ja mietimme, miten tunteet ja asenne vaikuttaa peliin. Tiedätkö sinä omaa henkistä tasoitustasi? Tervetuloa!

Uusien jäsenten oma ilta on 11.5. klo 17. Tervetuloa!

Huom! Teemailtojen yhteyteen on mahdollista varata 9 reiän kierros alkaen klo 18.30 lähtöihin, ilmoittaudu caddiemasterille.