Dav

Lauantaina pelattiin jo perinteeksi muodostunut Monster Open. Kenttä oli viritetty normaalia haastavammaksi vaikeilla lipunpaikoilla ja haasteita pelaajilla riitti, vaikka kylmä aamu ei mahdollistanutkaan viheriöiden nopeuksien viritystä äärimmilleen.

Kisassa pelattiin kolmessa sarjassa ja kaikki pelasivat tasoituksellista lyöntipeliä. Kentällä parhaan scratch-tuloksen pelasi Sampo Ståhl, 78 lyöntiä. Sampo oli paras myös tasoituksellisessa miesten sarjassa tuloksella 75. Naisten sarjan voiton nappasi Lisa-Maria Vaitovaara tuloksella 78 ja junnusarjan paras oli Nooa Rissanen tuloksella 86. Kisassa laskettiin eriksen myös putit. Mika Kotirannan puttimäärä oli haastaville lipunpaikoille huikean alhainen, 28 puttia. Eniten putteja puttasi Matti Näsi, 52 puttia.

Kilpailun jälkeen nautittiin Bufferin Octoberfest-buffetista, palkittiin kisan menestyjät ja arvottiin iso määrä arvontapalkintoja. Kiitokset kaikille kisaan osallistuneille sekä K-Market Sahramille ja Bufferille mukavasta tapahtumasta.