Sofia Johansson

Uusi kausi ja uudet kapteenit. Golf Pirkkalan uusi ladykapteeni on Sofia Johansson. Tässä hieman Sofian golftaustasta ja tulevan kauden ajatuksista.

Olen aloittanut golfin vuonna 2007.  GPi:n jäsenenä olen ollut lajin aloittamisesta asti. Aika nopeasti kiinnostuin kilpailemisesta. Pelasinkin kilpaa ja harjoittelin aktiivisesti sekä juniori- että naistentasolla aina viime vuosiin asti. Kilpauran jälkeen olen toiminut aloittelevien junioreiden ohjaajana. Lisäksi olen ollut seuratoiminnassa mukana naistoimikunnan ja klubitoimikunnan jäsenenä. Nyt sitten olen ensimmäistä kautta GPi ry:n hallituksessa ja naistoimikunnan puheenjohtajana.

Golfissa minua on kiehtonut lajin mukaansa vetävyys. Silloin, kun peli sujuu, täytyy päästä pelaamaan lisää hyviä kierroksia. Kun taas on peli tökkinyt, täytyy päästä takaisin kentälle korjaamaan virheitä.

Golfia harrastaa enemmän miehiä kuin naisia. Erityisen alhaiset harrastajamäärät ovat tytöissä ja nuorissa naisissa. Mielestäni pitkään GPi:ssä jatkuneen aktiivisen naistoiminnan lisäksi pitää kiinnittää huomiota nuorten naispelaajien innostamiseen lajin pariin. Uskon myös, että tekemällä entistä tiiviimpää yhteistyötä eri toimikuntien kanssa, pystymme entisestään parentamaan jäsentemme viihtyvyyttä ja yhteishenkeä. Näin saamme mukaan uusia harrastajia lajin pariin sekä saamme yhä enemmän vanhoja jäseniä aktivoitua mukaan seuran tapahtumiin.

Toivon tietysti myös kaikille hyviä pelikelejä ja -kierroksia!