Klubimatka

Klubitoimikunta järjesti yhdessä Golfreseptin kanssa klubimatkan Golf Pirkkalan jäsenille 26.10-2.11.

”Rennonletkeä klubimatkamme suuntasi tänä vuonna Costa Dauradalle pieneen merenrantakaupunkiin Cambrillsiin, noin tunnin ajomatkan päähän Barcelonasta. Hotellimme Sol Port Cambrils oli mukavankokoinen ja aamiaiset sekä palvelu toimivat oikein hyvin. Lisäksi se oli kätevästi lyhyen kävelymatkan päässä kaikesta.

Matkan aikana pelasimme neljällä eri kentällä. Golf Costa Dauradalla kävimme kaksi kertaa, se oli oikein mukava kenttä kauniissa maisemissa. Monille tuttu Lumine Lakes Course on tasainen, hyvässä kunnossa oleva kenttä. Kyseisellä kentälle pääsimme myös iloitsemaan yhdessä, kun ryhmästämme Maritta teki kentällä Hole in Onen!🥂 Onnittelut vielä Marittalle. Luminen Hills Course on miellyttävä kenttä myöskin, siellä on Lakesia enemmän korkeuseroja. Neljäs pelaamamme kenttä Bonmont Terres Noves miellytti myöskin ryhmäämme. Kentällä etuysi oli melkoisen tasaista, mutta takaysi koetteli hieman kävellessämme kohti korkeuksia.

Pelaamisen lisäksi pääsimme vierailemaan Vinyes del Terrer -viinitilalla. Tila oli pieni, mutta erittäin viihtyisä. Kaikki nauttivat kovin, kun pääsimme maistelemaan tilan vanhan isännän johdolla punaista ja valkoista viiniä kauniissa miljöössä. Viinitilan lisäksi pitkin reissua nautiskelimme upeista ruuista, sillä olihan Cambrillsilla Katalonian ruokapääkaupungin titteli.

Klubitoimikunta kiittää lämpimästi kaikkia supermukavasta reissusta sekä erityisesti Antti Luukkasta matkanjohtajana toimimisesta!”

Klubitoimikunta