Syyskuva5

Sunnuntaina pelattiin kauden viimeinen kilpailu – Kinkkuscramble. Kisaamaan klo 11:00 lähti huimat 46 paria eli 92 pelaajaa. Lämpötila ei enää paljon yli +8 asteen kohonnut, mutta kisailijat olivat oikein hyvillä mielin ja nauttivat raikkaasta syyskelistä.

Pelimuotona kisassa oli kahden hengen scramble pistebogeyna. Tulostaso nousi todella kovaksi ja jopa 20 paria sai kerättyä 40 pistettä tai enemmän. Tiukan taiston jälkeen kolmanneksi sijoittuivat Mika Rajamäki (LGV) ja Petri Vaitovaara tuloksella 45 p. Hopealle itsensä taistelivat Miia Tanttinen ja Kari Tolonen pistein 46. Voittajiksi paremmalla slopella selviytyivät Jari Sorvali ja Valtteri Sainio, myöskin tuloksella 46 pistettä. Kärkikolmikko palkittiin Bufferin lahjakortein jouluruokatilauksia ajatellen. Lisäksi niin voittajapari kuin yksi onnekas arvonnastakin saivat itselleen kunnon joulukinkut!

Voittajat kiittelivät puheessaan mm. koko kauden tasaisena olleita greenejä, mistä iso kiitos kentänhoidollemme. Suuret kiitokset myös Bufferille jälleen niin herkullisista kisaruokailuista sekä klubitoimikunnalle kauden hauskoista kisoista!

Kisakausi 2018 oli tässä, mutta muutamia päiviä näyttäisi vielä pelikelejä riittävän. Tervetuloa siis hyväkuntoiselle kentällemme pelailemaan kauden viimeisiä kierroksia! 🙂