Gpi Heart Gamebook

Vielä kuukausi sitten golfkesän 2020 käynnistys näytti lohduttomalta, kun lähtökohta oli, että kausi ainakin käynnistyisi kahden hengen lähdöillä ja hyvin rajoitetuilla toimistopalveluilla. Tämä olisi pahimmillaan tarkoittanut pelaamisen rajoittamista pelioikeutettuihin sekä kilpailutoiminnan jäädyttämistä. Näytti siltä, että emme pysty yhdistämään sosiaalisen etäisyyden säilyttämistä ja kokoontumisrajoitusten noudattamista mielekkääseen seuratoimintaan, oli kyse sitten junioriryhmien toiminnasta tai kilpailutoiminnasta.

Rajoituksia on kuitenkin höllennetty viime päivinä ja pääsemmekin avaamaan kentän täysillä neljän hengen lähdöillä. Kilpailutoiminnan heti kauden alusta mahdollistaa Golf Pirkkalassa käyttöönotettava Game Book -kilpailujärjestelmä! Gamebook mahdollistaa viikkokilpailut aiempien vuosien tapaan, kilpailuun ilmoittautumisen maksuineen, tulospalvelun sekä kilpasarjoihin automaattisen ranking-pisteytyksen. Gamebookin avulla tapahtumien yhteydessä pelaajien ei tarvitse koko kilpailusuorituksen aikana asioida lainkaan klubitalolla! Gamebookin myötä myös seuran kilpailutapahtumat pääsevät ennakkoilmoituksesta poiketen alkamaan heti kauden alusta! GPi Tour käynnistyy toukokuun alussa ja senioreiden viikkokisat toukokuun puolessa välissä. Ensimmäinen kauden avauskilpailu järjestetään 16.5. normaalista poiketen ilman kokoontumisia ja väliaikalähdöillä.

Myös harjoitustoiminnan puolella on innovoitu uusia keinoja järjestää koulutustoimintaa erikoistilanteessa. Junioritoiminta tulee käynnistymään lähes normaalilla aikataululla, mutta ryhmäkokoja joudumme valitettavasti rajaamaan selvästi. Junioritoiminnan ryhmät aloittavat pienryhmissä sekä etäharjoituksilla, jotta kokoontumisrajoitukset ja sosiaalinen etäisyys säilytetään. Kaisa ja “junnuvastaava” Jani ovat kehittäneet harjoittelukonseptin, joka on herättänyt suurta mielenkiintoa Golfliittoa myöten. Palkittu toimintamme siis jatkuu poikkeusoloista huolimatta.

Seuratoiminta pärähtää siis käyntiin heti kauden alusta pienin rajoituksin, mutta Gamebookin digiloikan avulla ei suinkaan rampautettuna. Tervetuloa nauttimaan, vastuullisesti!

Golf Pirkkala ry hallitus