Costa Daurada

Keväälle olisi tarjolla upea tilaisuus lähteä pelireissulle Espanjaan – juuri sopivasti ennen kauden alkua Suomessa. Yhdessä klubitoimikunnan kanssa reissu järjestetään 20.4.-27.4. väliselle ajalle. Golfin lisäksi alueella on tuolloin vaikka mitä muuta hauskaa puuhaa! Esimerkiksi FC Barcelonan -kotipeli, huvi- ja vesipuistoja perheen hurjapäille sekä loikoilua lähirannalla.

Tutustu lisää: Costa Daurada

Alla matkanjohtaja Antti Luukkasen terveiset:

”Olen matkanjohtajana 20.4.-27.4. Costa Dauradalla, Barcelonan alapuolella. Alueella on oma loistava mikroilmasto, mikä tekee siitä erittäin kelivarman kohteen kevään golfmatkalle.

Suorat lennot, vain tunnin matka lentokentältä, hyvätasoinen hotelli huippupaikalla, 5 kierrosta loistavaa golfia 4 eri kentällä (mm. Lumine, jossa pelataan ET-karsinnat) ja taatusti tekemistä myös perheelle & ilta-aikaan.

Kerää mukaasi 3 kaveria, ja saat kaupan päälle golfbägin matkasuojan (musta, sininen tai pinkki)! Tämä tarjous voimassa enää muutamalle nopeimmalle!

Mitä tällä reissulla voit touhuilla yo. lisäksi:
– Ainakin 100 ravintolaa lähialueella, hotelli Cambrilssin ydinkeskustan laidalla
– Rantaloma; hotelli on n. 150 m rannasta & satamasta
– FC Barcelonan -peli mahdollista yhdistää mukaan (kotipeli 21.4.). Matkat ja liput hoidetaan halukkaille!
– Barcelonan shoppailureissu, koe ihastuttava La Ramblas, Sagrada Familia, jne.
– 2 huvipuistoa ja vesipuisto ihan vieressä, mm. Ferrari Landin Euroopan nopein vuoristorata on kiva kokemus hurjapäille
– Upeat pyörä- ja juoksureitit aktiivilomailijalle, pyöräilyyn reitistöt voittavat jopa kestosuosikki Mallorcan
– Mukava ja kaikki mahdolliset toiveet toteuttava matkanjohtaja!

Kysy rohkeasti lisätietoja ja lähde mukaan kevään 2019 rennoimmalle & mukavimmalle golfreissulle. Takaan ettei täällä jäpitetä ja lupaan päälle, että hymyilet vielä reissun jälkeenkin! :)”

antti.luukkanen@pp.inet.fi, p. 044 381 3336