Kenttäpostia!

Alkaa taas olemaan aika käsillä, jolloin ruvetaan olemaan kiinnostuneita kentän avaamisesta ja siitä miksi mitäkin tehdään. Niin kuin joka kevät, teen ratkaisun sillä perusteella mikä on järkevää ja turvallista. Tänä keväänä se on vielä suuremmassa roolissa tuo turvallisuus, sillä alueellamme pyörii vielä jokusen viikon useita maanrakennus koneita, sekä lukematon määrä kuorma-autoja.

Lampiprojektimme venyi kosteahkon talven ansiosta muutaman viikon pitkäksi, sillä tavaran pois kuskaaminen oli oletettua hitaampaa. Maa ei ole ollut jäässä ja työkoneet möyrivät akseleitaan myöden meidän ”pelaajapoluilla”.

Nyt 15.4 on tilanne lammenosalta se, että parinviikon sisään saamme suuret massat kuljetettua pois ja ryhdymme aluetta siistimään ns pelikuntoon. Lampi on siis loppusuoralla suurien massojen osalta.
Muotoilut lammen ulkopuolella on myös hyvässä vauhdissa ja pintamulta ralli meillä alkaa nyt keskiviikkona. Osan alueista olemme jo muotoilleet viimeiseen pintaan.

Kaikki maanrakennuksen osalta on mennyt suunnitellusti, pois lukien kelien aiheuttamat pienet viivytykset. Kun saamme suuret maamassat ajettua pois, aloitamme työmaa-aikaisten teiden purkamisen ja kentällä kulkevan tiestön korjaamisen. Jälkitöitä meillä on huomattavan paljon, mutta heti kun työt ovat siinä pisteessä, että liikkuminen on kaikille turvallista, niin aloitamme pelaamisen. Näillä näkymin kiikarissa on vappu!

Kaikki silloin ei ole vielä tiptop kunnossa, se on varmaa, mutta kyllä ne sieltä valmistuvat. Meillä menee tällä viikolla 17-18 välialue emulsiokylvöön ja 12 rotkon täyttö tietenkin valmistuu hieman kuin luonnostaan, kun lammesta tavaraa ajetaan. Silläkin alueella on sitten toki muotoilua ja pintojen tekoa vielä vapunkin jälkeenkin, mutta niistä selvitään hyvällä suunnittelulla.

Kenttä talvehti ihan suhteellisen hyvin! Hieman tuli takapakkia puolentoista viikon kuivasta ja älyttömän tuulisesta jaksosta. Hengissä ollaan ja sen puolesta ei tarvitse avaamista venyttää…

Tänä vuonna on hienoa jos saamme kentän auki vapuksi edellä mainittujen toimenpiteiden vuoksi. Naapurikentät ovat avanneet  hiukan aiemmin kauden, kuin me. Olemme tämän vuoksi saaneet palautetta kentän avaamisesta. Kaikilla asioilla ja toimenpiteillä on perustelut sekä kentänhoidolliset faktat miksi toimimme näin. Näistä kerron mielelläni jos jokin asia askarruttaa. Otamme lisäksi kehitysideoita ja rakentavaa palautetta mielellämme vastaan, jotta saamme kehitettyä toimintaamme. Teemme kaikkemme, että golfareilla olisi hyvät fasiliteetit harrastaa lajia ja nauttia raikkaasta ulkoilmasta.

Kohta se kausi alkaa!

T. Kenttämestari Jarkko

Ps. Alla kuvia kenttä-projekteista