Startti5

Kausi 2019 Golf Pirkkalassa on tullut päätökseensä. Tänään sunnuntaina 27.10. on päästy nauttimaan vielä kauden viimeisistä peleistä runsain pelaajamäärin! Kisakausi päätettiin jo eilen lauantaina Päätöskilpailun merkeissä.

Kausi sai alkunsa jo huhtikuun 19. päivä aurinkoisissa merkeissä ja kenttää päästiin heti pelaamaan kesäviheriöillä. Kauden avaus oli pääsiäisen aikaa, joten ensimmäisenä pelipäivänä sai myös suut makeaksi, jos sattui löytämään kentälle ja klubin ympäristöön piilotettuja pääsiäisherkkuja.

Kausi on sisältänyt lukuisia mahtavia kilpailuja, kuten jo perinteeksi muodostuneet GPi-Tourit sekä Senioreiden viikkokilpailut. Meillä on järjestetty naisille omia hienoja kisatapahtumia. Lisäksi mm. huikea Golfresepti Travel Open miteltiin toukokuun lopulla, jossa lopuksi arvottiin Espanjan matkan voittaja. Kausi on sisältänyt myös monien yritysten omia kisatapahtumia. Keskikesän aikaa juhlistettiin Juhannusscramblen merkeissä ja päivä oli jälleen oikein hauska! Tiukkoja taistoja on käyty Seuran reikäpelimestaruuksista kauden mittaan ja jälleen uudet mestarit ovat selvillä.

Ensimmäistä kertaa Golf Pirkkala yhdessä Nokia River Golfin kanssa järjesti heinäkuun tienoilla Rumble NRG & GPi by Golf GameBook -kilpailun, jossa pelimuotona toimi Irish Rumble. Päivän aikana pelattiin kaksi kierrosta siten, että ensimmäinen Nokialla ja siitä pelaajat siirtyivät lounastamaan Pirkkalaan ja tämän jälkeen startattiin toinen pelikierros Pirkkalassa. Kisa oli menestys ja tunnelma loistava koko päivän. Tästä tapahtumasta tulee perinne!

Perinteiset Seuran Mestaruuskilpailut oteltiin tuttuun tapaan elokuun puolessa välissä ja jännittävä kisaviikonloppu huipentui hienoon sunnuntain finaalipäivään, jossa saimme kruunata uudet Seuran Mestarit jokaisesta sarjasta! Mestaruuskisoissa käytettiin ensimmäistä kertaa Golf GameBookin live scoringia, mikä sai pelaajilta mukavan vastaanoton.

Lähempänä syksyä aivan syyskuun alkupuolella kentällämme järjestettiin Fujitsu Finnish Junior Tour -finaalitapahtuma, joka keräsi Suomen parhaat juniorit näyttämään taitonsa kentällä. Junioritoimikunta hoiti järjestelyt ja puitteet erinomaisesti ja viikonloppu oli onnistunut kaikinpuolin! Samaisen kisaviikonlopun yhteydessä Golf Pirkkala sai tunnustusta, kun Sami Övermark Golfliitosta luovutti seuramme junioritoiminnalle Suomen Olympiakomitean myöntämän Tähtiseura-merkin. GPi oli Suomen neljäs golfseura, joka pääsi nauttimaan tästä kunniasta.

Näiden lisäksi muitakin hienoja tapahtumia löytyi kauden varrelta sekä tietysti paljon lämpimiä pelipäiviä. Myös useita holareita pääsimme jälleen juhlistamaan klubilla. Pelaajat ympäri Suomen kehuivat kentän loistokuntoa pitkin kautta ja siitä tietenkin erityiskiitos ammattitaitoiselle kenttähenkilökunnallemme. Iso kiitos kaudesta tietenkin myös kaikille pelaajille, yhteistyökumppaneille, toimikunnille, Bufferin huikealle väelle, caddiemastereille ja kaikille muille, jotka ovat olleet vaikuttamassa kuluneeseen kauteen!

Mukavaa loppuvuotta ja tavataan viimeistään ensi vuonna! 🙂

Lopuksi vielä kuvagalleria kauden parhaista paloista olkaa hyvät: