Syyskuva6

Kausi 2018 Golf Pirkkalassa tulee päätökseensä maanantaina 12.11., kun luvassa on tämän kauden viimeinen pelipäivä. Huomenna on siis hyvä mahdollisuus tulla nauttimaan golfista vielä yhden kierroksen verran! Kausi on ollut huiman pitkä ja se on sisältänyt mahtavia kilpailuja, tapahtumia sekä paljon lämpimiä pelipäiviä. Kiitos kaikille pelaajille, kenttähenkilökunnalle, Bufferin väelle, caddiemastereille ja kaikille muille, jotka ovat olleet vaikuttamassa kuluneeseen kauteen!

Mukavaa loppuvuotta ja tavataan viimeistään ensi vuonna! 🙂

HUOM. Caddiemaster paikalla ma klo 11:00 alkaen. Voit siis vahvistaa kierroksesi tauolla tai kierroksen jälkeen.

Muistathan vielä nämä:


- Golf Pirkkala Oy:n yhtiökokous tiistaina 20.11. klo 17:00. Kokouksen jälkeen esitellään yhtiön uusi strategia vuosille 2018-2023.

- Golf Pirkkala ry:n sääntömääräinen syyskokous alkaa heti perään klo 18:00. Syyskokouksessa käsitellään sääntöjen (§11) määräämät asiat. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki GPi ry:n jäsenet.

Samaisena päivänä on myös riisipuurotarjoilu sen jälkeen, kun kokoukset on saatu päätökseen! Jotta Bufferin väki osaisi varautua sopivanlaiseen puuromäärään, ilmoitathan ruokailuhalukkuudestasi osallistumalla ”Puurotarjoilu” -tapahtumaan NexGolfissa 19.11. mennessä.

Kokousillan yhteydessä pidetään tietysti myös perinteinen palkintojenjakotilaisuus. Tällä kaudella ansioituneesti menestyneet on kutsuttu tapahtumaan sähköpostitse.

- Tiistaina 13.11. Bufferissa järjestetään Glögi- & viinitasting klo 18. Tunnelmallisen illan aikana esitellään ja maistellaan herkullisia Poikain Parhaat -uutusglögejä sekä talven ja joulun suosituimpia viinejä. Tarjolla myös teemaan sopivaa pientä naposteltavaa. Kutsu mukaan ystäväsi ja tulkaa viettämään rentoa ja herkullista iltaa! :) Illan hinta vain 15e, ilmoittautumiset NexGolfiin tai caddiemasterille.