Kenttäkuva

Tämän viikon torstai oli enemmän kuin toivoa täynnä, sillä Golf Pirkkalassa lyötiin kaksi holaria saman päivän aikana! Kauden ensimmäisen Hole in Onen löi Miska Kautto ja toisen löi Jan Söderström illan hämärtyessä.

”Ei olisi vielä teeboxilta arvannut että se menee kuppiin!”, hehkutti Miskan pelikaveri Sebastian Stjernvall miesten astuessa klubin ovista sisään.

Rautaysillä lyöty hole in one on Miska Kautolle ensimmäinen laatuaan ja hymy ulottuikin korviin, kun caddiemaster ojensi hänelle Golf Pirkkalan holaridiplomin ja Bufferista lähti mukaan pullo kuohuvaa.

Loistokas lyönti tapahtui väylällä 15. Kautto pelasi Titleistin Pro V-pallon keltaiselta teeltä.

Miskan suorituksesta ei mennyt montaa tuntia, kun kentältä soiteltiin jälleen ilouutisia: Jan Söderström oli lyönyt samaisella väylällä #15 pallon kuppiin avauslyönnillä. Myös tämä holari oli tekijänsä ensimmäinen!

Jan kertoi, että heti teeboxista pystyi näkemään, että kuppiin se meni. Pallona Janilla oli Bridgestone ja mailana rauta 7. Matkaa keltaiselta teeltä oli noin 140 metriä. Iloinen peliryhmä Jan, Hannu, Vesa ja Harry pääsivät loistosuorituksen jälkeen kippistämään Bufferin tarjoamalla kuoharilla.

Golf Pirkkala onnittelee molempia onnistujia lämpimästi!