Kakku1

Golf Pirkkalan ravintola Bufferissa oli eilen 23 herkkusuuta maistelemassa Kakkusankareiden supermaukkaita kakkuja. Maisteltavana oli porkkanakakku, mustikka-sitruunakakku ja gluteeniton Belgian suklaasta valmistettu suussa sulava suklaakakku sekä passion-hedelmällä ja/tai salmiakilla maustettuja macaron-leivoksia.

Lempääläinen Terhi Toikka valmistaa käsityönä uniikkeja kakkuja ja leivoksia. Tilaisuuden alussa hän kertoi kakkujen teosta ja siitä, miten hän on alalle päätynyt. Terhi valmistaa kaikki kakut alusta asti itse käsityönä ja kaikki kakut ja leivokset voidaan valmistaa asiakkaan toivomusten mukaan. Terhi järjestää myös kakkukursseja. Listietoa Terhistä ja Kakkusankareista löytyy osoitteesta https://www.kakkusankaritbakery.fi/.

 

 

 

 

 

 

 

 

Klubitoimikunta kiittää Kakkusankareita sekä Bufferin Annikaa, Tuulaa, Saraa ja Miikkaa illan toteutuksesta.