Junnut Tourille 5

Junnut Tourille tukikisa pelattiin kolmen hengen joukkuescramblenä perjantaina. Joukkueita kilpailussa oli kahdeksan ja taso nousi korkeaksi. Kilpailun jälkeen kaikille pelaajille oli tarjolla pizzabuffet limppareineen.

Kisa toimi myös avajaisina uusille oransseille easy-teelle. Easy-teeltä on mahdollista pelata tasoituskelpoinen kierros hieman lyhyemmillä väylillä. Nyt tämä mahdollisuus kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

Kilpailussa sarjana toimi lyöntipeli HCP ja voittajaksi suoriutui 52 lyönnin nettotuloksella Niilo, Taavi ja Petri Savujärvi.

Toiseksi 58 lyönnin nettotuoksella joukkue Mikael ja Markus Lahdensuo sekä Lauri Kimpimäki.

 

 

 

 

 

 

Kolmanneksi 61 lyönnin nettotuloksella joukkue Lenni Perälä, Nooa Rissanen ja Roni Uusitalo.

 

 

 

 

 

 

 

Erikoiskilpailuissa lähimmäksi lippua löi Alma 7,55m, tarkimman avauksen suoritti Petri Savujärvi, pisimmän paistinpannulyönnin lapsista löi Niilo Savujärvi ja aikuisista Rami Uusitalo.

Koko kisan kestävän erikoiskilpailun – alastulojälkien paikkaaminen – voitti 68 korjatulla jäljellä joukkue Satu Koskinen, Petri Sullanmaa ja Harri Alanko. Toiseksi 52 alastulojäljellä Eemeli ja Jarkko Jääskeläinen sekä Ville-Pekka Ojanen. Kolmanneksi erikoiskilpailussa 50 paikatulla alastulojäljellä sijoittui Riku ja Tomi Kuisma sekä Kari Koivisto.

Kaikenkaikkiaan kisassa paikattiin ainakin 267 alastulojälkeä!

Kiitos kaikille osallistujille ja kisan tukijoille!