Startti5

Lauantaina 28.9. kauden päätöskisan pelasivat Startti- ja Vauhtiryhmien juniorit ja sunnuntaina 29.9. kisasivat Harraste- ja Tsemppiryhmät

Launtain kisassa mittelöitiin kahden hengen joukkueissa, jotka koostuivat juniorista ja aikuisesta. Kuuden reiän kisan pelimuotona oli greensome ja kaikki pelasivat Easy-teeltä. Aurinkoinen päivä siivitti pelaajat hyviin tuloksiin ja kärkikolmikolla kisa olikin äärimmäisen tiukkaa kaikkien pelatessa saman pistetuloksen! Tasoitukset ratkaisivat tämän tiukan taiston.

  1. Aleksi Koskinen & Tuomas Koskinen 11p
  2. Henni Kokko & Timo Kokko 11p
  3. Jooa Hornborg & Arja Hornborg 11p

Sunnuntaina juniorit pelasivat henkilökohtaista pistebogeya 9r päätöskisassa. Kauden treenit ovat selvästi menneet talteen, sillä tulokset olivat uskomattoman kovia! Niin lauantaina kuin sunnuntainakin kisailijat pääsivät nauttimaan Bufferin buffasta pelien päätteeksi.

  1. Oliver Sarvilinna 26p
  2. Milo Lin 25p
  3. Taavi Savujärvi 22p

Viikonlopun kisat laittoivat samalla treeniryhmien menestyksekkään kesäkauden pakettiin. Iso kiitos koko kaudesta kaikille aktiivisille junioreille ja heidän vanhemmilleen. Kiitos myös kaikki golfohjaajat ja valmentaja Kaisa kesästä ja mukavista treenipäivistä!