IMG 1785

Kauden 2018 GPi Tour oli mukana valtakunnallisesti kisatussa Matrix Golfmatkojen viikkokisassa. GPi Tourin klubi- ja kilpasarjan voittajat sekä best lady pääsivät GPi:n joukkueeseen, joka kisasi loppuvuodesta 2018 finaalikisassa Belekissä. Finaalikisan voittajalle oli tarjolla huippupalkinto: viikon leirimatka seuran kuudelle juniorille. Ja niinhän siinä kävi, että GPi:n joukkue voitti junioreille leirimatkan. Marraskuun lopussa kuusi GPi:n junioria on päässyt nauttimaan tästä leirimatkasta.

Leirimatkaan pääsijöille asetettiin ennen kauden 2019 alkua valintakriteerit. Niissä ensimmäisenä kriteerinä oli SM-mitali, jonka perusteella mukaan pääsivät Josefiina Anttila ja Vertti Perälä. Toisena kriteerinä oli Finnish Junior Amateur Ranking (FJAR) pisteet, joita kauden 2019 kisoista oli mahdollisuus hankkia.

Sunnuntaina 24.11.2019 starttasi siis kuuden pelaajan joukkue kohti Belekiä. Muutaman ensimmäisen päivän ajan mukana oli myös Matrix Golfmatkojen Kim Wiik. Treenipaikkana oli Cornelia Golf Club ja jo samana iltapäivänä treenit saatiin käytiin parin tunnin treeneillä harjoitusalueilla sekä fysiikkaharjoituksella hotellilla. Päivärytmi on sisältänyt lajitreeniä aamupäivällä ja iltapäivällä peliä kentällä. Lisäksi hotellin salia on käytetty fysiikkatreeneihin.

Sää on suosinut yhtä sade- ja ukkospäivää lukuunottamatta. Vielä pari pitkää päivää jäljellä täällä auringossa ennen paluuta arkiseen aherrukseen.