IMG 5555
Kulunut vuosi on mennyt hyvin ja Talent -ryhmän pelaajat ovat kehittyneet hienosti. Menestystä on tullut kilpailuista ja koko ryhmän taso on noussut jälleen yhden askeleen ylöspäin. Työ kuitenkin jatkuu ja nyt on aika suunnata katseet uuteen pelikauteen.
Golf Pirkkala Talent TRY OUT 1.10. klo 14 – 17
* Lähipelitesti
* Lyöntitesti
* Haastattelu
* Infotilaisuus vanhemmille klo 14-15:00.
Try Out päivä on tarkoitettu pelaajille, jotka haluavat osallistua Golf Pirkkalan Talent -ryhmän toimintaa. Hakijoilta odotetaan seuraavia asioita:
* Hakijalla on halu kilpailla ja golfunelma
* Korkea työmoraali ja asenne määrätietoiseen harjoitteluun.
* Pelaajalla on oma halu osallistua ohjattuihin harjoituksiin, omatoimiseen harjoitteluun sekä halu toteuttaa pelaajalle laadittua henkilökohtaista harjoitussuunnitelmaa.
* Jos pelaajalla ei ole muita fysiikkaharjoittelua sisältäviä harrastuksia, hänen tulee osallistua ohjattuun TPI fysiikkaharjoitteluun.
* Pelaaja sitoutuu tilastoimaan kilpailukierroksensa.
Pelaaja sekä vanhemmat (kuljetusvastaavat) sitoutuvat myös harjoituksiin liittyviin pelisääntöihin:
* Ollaan aina ajoissa paikalla, min.20min ennen harjoitusten alkua
* Pelaaja lämmittelee omatoimisesti ennen harjoitusten alkua ja on valmis treeniin kun harjoitus alkaa. Ensimmäisissä harjoituksissa pelaajille opetetaan, miten alkulämmittely tehdään ja mitä siihen kuuluu. Sama käytäntö myös Haastajaryhmällä, kun tullaan yksityistunnille.
* Pelaaja pystyy omatoimiseen harjoitteluun ja antaa rauhan muille.
* Pelaaja noudattaa ryhmän pelisääntöjä, jotka laaditaan yhdessä ensimmäisissä harjoituksissa.
Ilmoittautuminen TRY OUT päivään
Ilmoittautumiset osoitteeseen anssi.kankkonen@gmail.com . Mikäli pelaaja on estynyt osallistumaan try out päivään, (mutta haluaa silti olla ryhmän jäsen) niin selvitys miksi estynyt ja kirjallinen hakemus sähköpostin välityksellä.