Juhannuskisa pelattiin vaihtelevassa säässä, mutta se ei pelaajia paljon haitannut kun katsoo upeita tuloksia. Kilpailu oli kahden hengen scramble ja jokaiselle parille annettiin 5 metriä narua, jota sai hyödyntää kilpailussa. Käytetty pätkä narua leikattiin pois ja sitä ei laskettu lyönniksi. Lisäksi väylällä 10 piti kerran heittää palloa ja väylällä 4 avauslyönti piti suorittaa ”väärän puolen” draiverilla.

Kisan voiton vei Mikko Asonen ja Juha Makkonen tuloksella 55 bogeypistettä, toisiksi tulivat Sanna ja Pasi Aaltonen samalla tuloksella 55 bogeypistettä, mutta heillä oli huonompi tarkka tasoitus, kolmanneksi tulivat Anna Kalves ja Kai Janhunen tuloksella 53 bogeypistettä, neljänneksi sijoittui Johan Lindelöf ja Janne Lyly tuloksella 52 bogeypistettä, sekä viidenneksi sijoittui Jarkko Servo ja Harri Säteri niin ikään tuloksella 52 bogeypistettä. Loput kilpailun tulokset löytyvät kilpailukalenterista.

Tänä vuonna meillä oli teemana amerikka, joka näkyi pelaajien ja henkilökunnan pukeutumisessa sekä ruokatarjoilussa. Kuvista voi aistia mahtavan juhannusmeiningin!

juhannus9  juhannus....  juhannus7 

 juhannus.  021 (1)

juhannus..  017 (1)

juhannusrock  juhannuss

juhannus  juhannus1

juhannus2  juhannus3  juhannus4  juhannus6