GolfPirkkala2

Golf Pirkkala ry ja Padel Tampere ovat sopineet yhteistyöstä, joka tuo etuja GPi ry:n jäsenistölle. ”Yhteistyö on Golf Pirkkalan strategiaa tukeva sopimus, joka lisää jäsenyyden arvostusta tuomalla etuja varsinaisen pelikauden ulkopuoliseen ympärivuotiseen liikuntaan. Näillä toimilla Golf Pirkkala vahvistaa asemaansa seutukunnan kilpailukykyisimpänä jäsenyyspakettina. Pysykää kuulolla – lisää Golf Pirkkalan jäsenetuja julkaistaan lähiaikoina”, toteaa GPi ry:n puheenjohtaja Marko Perälä.

Padel Tampereen Eetu Rahkola: ”Olemme innoissamme yhteistyöstä Golf Pirkkalan kanssa ja tutustutamme seuran jäsenet enemmän kuin mielellämme myös padelin saloihin. Suhtaudummekin padeliin suurella intohimolla ja olemme iloisia voidessamme viedä sanomaa upeasta lajista uusille ihmisille ja harrastajille. Toivotamme GPi:n jäsenet lämpimästi tervetulleiksi mukaan toimintaamme – nähdään klubeillamme Linnakalliossa, Messukylässä, Eteläpuistossa ja syksystä 2020 lähtien myös Lielahdessa.”

Padel Tampereen edut GPi:n jäsenille:

– 10x-kortti Linnakallion padelkeskuksen aamu- ja päiväajoille (arkisin klo 6-15) = 160 € (norm. 240 €)

– 5x-kortti Linnakallioon aamu- ja päiväajoille (arkisin klo 6-15) = 100 € (norm. 120 €)

– 10x-kortti Linnakallioon arkisin klo 15-17 välillä = 240 € (norm. 320 €)

– 5x-kortti Messukylän padelkeskuksen aamu- ja päiväajoille (arkisin klo 6-15) = 140 € (norm. 160 €)

Kätevin tapa lunastaa näitä etuhintaisia sarjakortteja on lähettää sähköpostia osoitteeseen info@padeltampere.fi.

Padel on maailman nopeimmin kasvava urheilulaji, sosiaalinen ja moniulotteinen mailapeli, joka sopii kaiken ikäisille. Lajin ehdoton vahvuus on monipuolisuus. Padel-peli muokkautuu ammattilaistason kilpaurheilusta isovanhempien ja lastenlasten väliseksi sosiaaliseksi seurapeliksi sekä tarvittaessa kaikeksi tältä väliltä. Pelikenttää ympäröivät seinät takaavat pitkät pallorallit tasosta riippumatta ja haastavat pelaajan kehittämään uusia lyöntiratkaisuja pelin eri tilanteissa. Padelia pelataan aina kahden hengen joukkueena toista kahden hengen joukkuetta vastaan. Pelialueena toimii 20 x 10 metrin keinonurmialusta, joka on ympäröity lasi- ja metalliverkkoseinällä.