IMG 6012

 

Golf Pirkkala järjestää laadukasta Suomen Golfliiton Juniorigolfohjelmaan pohjautuvaa junioritoimintaa kaiken ikäisille lapsille ja nuorille. Sopiva ryhmiä löytyy niin tavoitteellisesti golfiin suhtautuvalle kuin mukavaa harrastusta etsivälle juniorille.

Alla on kuvaukset harjoitusryhmätarjonnastamme kesäkaudella 2018. Huomioi, että esimerkiksi iät ovat suuntaa antavia. Harjoituksissa voi käydä tutustumassa kaksi kertaa. Harjoitukset alkavat  7.5.2018 ja jatkuvat syyskuun loppuun, eli viimeiset harjoitukset pidetään 30.9.2018. Harjoitukset vedetään PGA pro Kaisa Ruuttilan  ja omien golfohjaajiemme johdolla.

Juniorikoordinaattori Kaisa Ruuttila neuvoo ja auttaa mielellään oikean ryhmän valinnassa.  Lisätietoja saat Kaisalta, puh.0400578022 tai gpijunnut@golfpirkkala.fi. Infotilaisuus kesän harjoituksista pidetään 11.4.2018 klo 18-19 Golf Pirkkalan klubitalolla.

Ryhmiin voit ilmoittautua TÄSTÄ. Tervetuloa mukaan!

AIKUINEN- LAPSI RYHMÄ – Golfia leikinomaisesti, lajiin tutustuminen

Aikuinen-lapsi ryhmä on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille. Aikuinen toimii ryhmässä mukana harjoitteissa sekä lapsen opastajana varsinkin turvallisuuden näkökulmasta. Aiempaa kokemusta lajista tai välineistöä ei vaadita. Ryhmässä tarjotaan lapselle mahdollisuus tutustua golfiin leikinomaisesti.

Harjoitukset To klo. 18-18.45

Viikolla 20-24, 26, 31-35. (Kausi lyhyempi kuin muissa ryhmissä.)

Hinta; 50€

 

STARTTIRYHMÄ – Golfista innostuminen

Aloitteleva juniori aina eskari-iästä ylöspäin. Aiempaa kokemusta lajista tai välineistöä ei vaadita. Ryhmässä opetellaan golfin perusteita sekä perusliikuntataitoja ja tarjotaan lapselle mahdollisuus tutustua golfiin leikinomaisesti.

Harjoitukset Ma klo.18-18.45 tai Ti klo.18-18.45 (harjoitukset ohjaajien vetämiä)

Hinta; 60€

 

VAUHTIRYHMÄ – Golfista nauttiminen

Juniori on kiinnostunut golfista ja haluaa oppia lajia enemmän. Hän osaa jo vähän golfin perustaitoja. Vauhti ryhmän tavoitteena on oppia golfin perustekniikka puttaamisesta, lyhyistä chipeistä aina vajaaseen swingiin sekä perusliikuntataitojen kehittäminen hauskalla tavalla.

Harjoitukset Ma klo.17-18 tai Ti klo.17-18

Hinta; 120€

 

HARRASTERYHMÄ 1 – Mukava peli, Golf harrastuksena

Juniori on innostunut golfista ja haluaa oppia lajia enemmän. Golfin perusteet hallitseva juniori, joka tuntee lajitekniikan perusteet.  Harrasteryhmän tavoitteena on syventää golfin oppimista sekä tutustua sääntöihin ja etikettiin. Juniori ei ole vielä valmis kilpailuihin yksin, mutta pystyy aikuisen kanssa pelaamaan kentällä.

Harjoitukset Ke klo.17-18 ja Su klo.16-17.30

Hinta; 200€

 

TSEMPPIRYHMÄ – Golfiin rakastuminen

Golfin perusteet hallitseva juniori, joka tuntee lajitekniikan perusteet, sääntöjä ja etikettiä. Pelaajalla on jo green card ja halu kehittyä pelaajapolulla eteenpäin. Pelaajalle suositellaan osallistumista Pirkanmaan Junnutourille sekä Golfliiton Future Tourin Easy -sarjoihin.

Harjoitukset Ke klo.18-19 ja Su klo.17-19

Hinta; 260€

 

HARRASTERYHMÄ 2 – Golf harrastuksena ja liikuntana

Kaiken tasoisille n. 13-18 -vuotiaille nuorille. Tarkoituksena on harjoitella ja pelata yhdessä ilman lajin kilpailullisia tavoitteita.

Nuorella on oma halu harjoitella ja kilpailla ja hän ymmärtää mitä tavoitteiden saavuttaminen vaatii.

Harjoitukset To klo. 17-18

Hinta; 120€

 

TAITORYHMÄ – Golfia temppuillen  

Ryhmä tarkoitettu junioreille joilla halu kehittyä ja kiinnostus monipuolistamaan lajiosaamista. Taitoryhmässä harjoitellaan leppoisasti kisaillen ja kikkaillen.  Ryhmä tarkoitettu ensisijaisesti talent ja tsemppiryhmän junioreille.

Harjoitukset To klo.16-17

Hinta; 100€