FFJT

Menneenä viikonloppuna Pirkkalassa pelattiin alle 21-vuotiaiden junioreiden Fujitsu Finnish Junior Tour -kiertueen finaalikisa. Kisassa oli mukana 78 Suomen parasta alle 21-vuotiasta juniorigolfaria, joista jopa yhdeksän oli GPi:n junnuja! Lauantaina pelattiin kaksi kierrosta ja sunnuntaina kolmas kierros.

Fiilikset olivat Pirkkalassa huikeat koko viikonlopun. Junioritoimikunta panosti pelaajien viihtyvyyteen pieniä yksityiskohtia myöten: rangella pallot odottivat valmiina pyramideissa yhdessä tiitikkujen ja mailanputsausvälineiden kanssa. Bufferin pystyttämässä Players Loungessa oli tarjolla koko viikonlopun monipuolisesti kisaevästä K-Market Sahramilta sekä Cloettalta ja juomapullot Coxalta. Ykkös- ja nelosteen boxissa nähtiin upea mainostaulu ja pelaajille jaettiin myös upouusia Stroke Savereita. Kentällä kierteli kaikkia ilahduttava Bufferin eväskärry. Viikonlopun aikana kentällä nähtiin useita vapaaehtoisia niin forecaddien, startterin kuin tuomarinkin roolissa. Lisäksi Suomen Golfliitolta mukana olivat liittotuomari Arto Teittinen ja kiertuepäällikkö Jani Perttilä.

Voittajat saatiin ratkottua sunnuntaina iltapäivästä niin itse finaalikisan kuin koko kauden rankingienkin osalta. Golfliiton edustaja Jani jakoi palkinnot kuudelle parhaalle tytölle sekä kuudelle pojalle yhdessä Kaisa Ruuttilan kanssa. Iso kiitos M-Roomille ja Cloettaelle mukavista tuotepalkinnoista, joiden avulla palkintojenjaossa päästiin palkitsemaan mahdollisimman moni. Onnea vielä kaikille voittajille!

Ei voi kuin olla kiitollinen kaikista, jotka olivat mukana järjestämässä upeaa tapahtumaa. Niin pelaajilta kuin huoltajiltakin tuli loistavaa palautetta kisajärjestelyistä, Bufferin ruuista ja palvelusta, puhumattakaan huippukuntoisesta kentästä, jonka eteen kentänhoito teki uskomattoman määrän työtä ammattitaidolla. Mainitsipa moni pelaaja myös tämän olleen kauden parhaiten järjestetty kisa.

Ensi vuonna kyseinen FFJT Finaali pelataan jälleen Pirkkalassa.

Golfliiton jutun kisaviikonlopusta voi käydä lukemassa tästä.

Kiitokset:
Kaikki 78 pelaajaa ja huoltajat
Marjo Uusitalo ja koko Juniori- ja kilpagolftoimikunta
Suomen Golfliitto
Fujitsu
Ravintola Bufferi
Cloetta

M-Room
Tekonivelsairaala Coxa
Vuokraanaytto.fi
Sami Vatanen
Annu Design

Nekapaino Oy
Anetcom Oy
Kaikki vapaaehtoiset, Team Turkoosi
Päätuomari ja aputuomarit

Kentänhoito ja toimiston väki