Vähäluminen Talvi 2017

Hyvää tammikuista alkutalvea kaikille!

Osakkeiden hoitovastikelaskut lähtevät osakkaille pe 13.1., mikäli olet valinnut sähköisen laskutuksen, saat laskun heti sähköpostiisi sekä nexgolfiin jäsentietoihisi, tai sitten saat laskun perinteisesti paperisena ensi viikolla. Laskut maksetaan 27.1. mennessä viitenumeroa käyttäen Golf Pirkkala Oy:n tilille (huom: säästöpankin tilille, joka on ilmoitettu laskussa). Otathan yhteyttä toimistoon, jos sinulla on laskusta jotain kysyttävää: caddiemaster@golfpirkkala.fi tai puh 010 292 6900.

PELIOHJESÄÄNTÖ 2017

PELIOIKEUSILMOITUKSET

Tulevalle kaudelle tehdään tuttuun tapaan pelioikeusilmoitukset, eli ilmoitetaan toimistoon, kuka osaketta käyttää tulevalla kaudella TAI vaihdetaanko osakkeen pelioikeus lippuihin/sarjakortiksi.

A- ja B-osakkaat voivat tehdä pelioikeusilmoituksen suoraan jäsentunnuksillaan nexgolfissa, kohdassa omat osakkeet -> osakenumeroa klikkaamalla -> lisää itselle (tai etsi nimellä/jäsennumerolla pelaajan tiedot rekisteristämme). Mikäli pelaajan tietoja ei ole meidän nexgolfissa, tulee ilmoitus tehdä kirjallisesti/sähköpostilla caddiemasterille. Ilmoituksessa tulee ilmetä pelaajan/pelaajien nimi, syntymäpäivä, seura, jäsennumero, tasoitus, osoite, puh ja email.
A/B-osakkeet voi myös vaihtaa pelilipuiksi/sarjakortiksi (20 kpl) tai peliliput (50/100%) voi myydä yhtiölle hintaan á 20€.

C-osakkeiden pelaajia EI ilmoiteta toimistoon. Osakkeita käytetään pelioikeustunnistekorteilla (2 kpl / osake). C-osakkeen pelioikeudet voi myös vaihtaan pelilipuiksi/sarjakortiksi (60 kpl). Lisäksi peliliput voi myydä (50/100%:sesti) yhtiölle hintaan á 20€.

Ilmoitukset tulee tehdä 31.3.2017!
Pelilipujen takaisin myynti Golf Pirkkala Oy:lle tulee ilmoittaa 31.3.2017 mennessä kirjallisesti tilinumeron ja lisätietojen kera (myytkö 50% vai 100%): sanna.aaltonen@golfpirkkala.fi

 

Sanojen selvityksiä:
Pelioikeustunnistekortti on kortti joka saadaan caddiemasterilta ennen ensimmäistä pelikierrosta. Kortti tulee esittää AINA pelaamaan tullessa aikaa vahvistaessa. Pelioikeustunnistekortti on todiste pelioikeudesta Golf Pirkkalan kentälle.

Pelilippu on greenfeelippu, joka oikeuttaa pelaamaan Golf Pirkkala Oy:n kentällä kaudella 2017. Lippu on yksi 18r. kierros tai kaksi 9r. kierrosta.

Sarjakortti on ”virtuaalinen” greenfeelippu, joka ladataan nexgolfiin osakkeen tietoihin. Osakkaan tunnuksilla näkee reaaliajassa kuka korttia on käyttänyt milloinkin. Suosittelemme sarjakorttia sen helppouden vuoksi. Sarjakortille määritetään tunnus, joka ilmoitetaan pelaamaan tullessa caddiemasterille.

 

Mukavaa kevään odotusta!

t. Toimiston väki