Uudet EZGO Elitet

Golf Pirkkalaan on tullut uudet golfautot. ”GPi Goes EZ-GO Green” eli siirryimme askeleen kohti energiaystävällisempää suuntaan. Vanhojen golfautojemme keski-ikä oli jo reilussa 10 vuodessa ja oli aika miettiä nykyaikaista ratkaisua vuokra-autoihin.

”Valinnaksi osui markkinoiden ylivertainen uutuus eli EZ-GO Elite Lithium. Kyseessä on täysin uudella Lithium-akkuteknologialla varustetut golfautot. Lithium-akut säästävät 135 kiloa autojen painossa ja sillä on suuri merkitys ajoneuvon tuottamaan rasitukseen nurmipinnoille. Auton painosta saatiin siten kolmannes pois. Lisäksi autojen latausaika puolittui ja toisaalta Lithium-akkujen teho riittää jopa kolmeen kierrokseen yhdellä latauksella”, toteaa Golf Pirkkala Oy:n toimitusjohtaja Pasi Kristiansson.

Uusien autojen huoltaminen myös helpottuu. ”Hyvin merkityksellisenä asiana näen myös uusien autojen täydellisen huoltovapauden akkujen suhteen; enää ei ole hapettuvia akunnapoja tai akkujen vesimäärien tarkkailua. Uusissa autoissa on myös USB-pistokkeet, jos käyttäjän tarvitsee ladata esim. puhelinta tai GPS-kelloa käytön aikana. Eikä suinkaan vähämerkityksellistä ole se, että autoilla on 5 vuoden takuu.

IntelliBrake -jarrut tekevät autosta helposti ajettavan sekä entistä turvallisemman, nosta kaasua ja auto pysähtyy itsestään, ei enää erillistä seisontajarrua. Autossa ei ole huoltoa vaativia jarru- tai kaasuvaijereita. Golf Pirkkala kiittää EZ-GO maahantuojaa J-Trading Oy:ta ja erityisesti Philip Juslinia, jonka kanssa saimme vietyä yhteisömme vuokra-autojen suhteen uudelle vihreämmälle tasolle”, Pasi toteaa.