PHOTO 2018 07 14 14 29 27 (2)

Koko kauden kestänyt GPi Tour 2018 on saatu viime viikolla päätökseen. Kisailijoita oli tällä kaudella ennätysmäärä, niin kuin myös kauden aikana pelattuja kisakierroksia. Suuri kiitos jokaiselle osallistujalle!

Perinteisesti kauden aikana parhaiten menestyneet palkitaan ja myös reilu määrä arvontapalkintoja on jaossa – pääpalkintoina 4 x 100e lahjakortit Bufferiin! Tänä vuonna sekä Klubi- että Kilpa-sarjojen voittajat palkitaan huikella Matrixin kisamatkalla. Lisäksi Auramaa-yhtiöt palkitsee Kilpa-sarjan toiseksi ja kolmanneksi tulleet sekä Kilpa-sarjan parhaan juniorin Golf Sky -lahjakorteilla.

”GPi Touriin osallistuvat pelaajat ovat tällä kaudella mukana myös Matrix Golfmatkojen viikkokisassa. Kauden päätteeksi GPi Tourin Klubi-sarjan voittaja sekä best lady ja Kilpa-sarjan voittaja pääsevät edustamaan Golf Pirkkalaa Turkin Belekissä marraskuussa käytävään finaaliin. Finaalimatka sisältää lennot, 4 yötä all inclusive Cornelia Diamond Resortissa ja kolme kierrosta golfia Cornelia Faldo -kentällä, missä käydään Matrix viikkokilpailuihin osallistuneiden seurojen välillä finaalikisa. Finaalin voittanut seura saa palkinnoksi oman seuransa junioreille viikonmittaisen harjoitus- ja pelimatkan Belekiin.” (Artikkeli kotisivuilla 20.5.)

Kauden 2018 GPi Tour -voittajat ovat:
Klubi-sarja: Vesa-Matti Laine
Kilpa-sarja: Toni Liimatainen (2. Jarmo Alapirtti, 3. Miia Tanttinen)
Klubi-sarjan best lady: Kirsti Virtanen
Kilpa-sarjan paras juniori: Sampo Ståhl

Arvonnan pääpalkinnot voittajat:
100e lahjakortti: Mika Leppänen
100e lahjakortti: Mikael Hongisto
100e lahjakortti: Tuula Kemppi
100e lahjakortti: Liisa Vihijärvi

Lisäksi Klubitoimikunta päätti laittaa jakoon vielä Bufferin kahvipasseja, sormuksia sekä Golf Pirkkalan logopalloja yhteensä 25:lle osallistujalle.

Palkinnot jaetaan kaikille voittaneille lauantaina 1.9. klo 14:00 alkaen klubilla. Toivottavasti jokainen voittaja pääsisi tuolloin tulemaan ja ilman muuta saa muutkin tulla paikalle! 🙂 Voittajille on ilmoitettu aiheesta sähköpostilla.

Suurensuuret onnittelut niin kauden aikana parhaiten pärjänneille kuin arvonnassa voittaneillekin!

Kauden 2018 ranking-taulukon löydät Kilpailukalenterin alaosasta.