20160620 094339

Golf Pirkkala Oy ja Linna Golf ovat sopineet yhteistyöstä, jonka perusteella yhtiöiden pelioikeutetut saavat erikoisetuja pelaamiseen.

”Haluamme tarjota Golf Pirkkalan pelioikeudelle lisäarvoa. Tavoitteenamme on myös, että tarjoamme laadukkaita ja miellyttäviä pelikokemuksia. Yhteistyö Linna Golfin kanssa täyttää nämä kriteerit ja voimme tarjota pelioikeutemme haltijoille mahdollisuutta pelata Suomen parhaaksi rankatulla kentällä erityisehdoin. Haluamme jatkossakin luoda pelioikeudelle lisäarvoa laadukkailla palveluilla ja yhteistyökumppanuuksilla” toteaa GPi Oy:n toimitusjohtaja Pasi Kristiansson.

Linna Golf Oy:n toimitusjohtaja Petri Keskitalo näkee yhteistyön positiivisena kehityksenä Linna Golfin pelioikeutetuille. ”Linna Golf haluaa laajentaa pelioikeutettujensa pelimahdollisuuksia. Yhteistyö Golf Pirkkalan kanssa tukee tätä. Nään golfyhtiöiden yhteistyön tapana tarjota lisäarvoa pelioikeutetuille. Tänä päivänä ja erityisesti tulevaisuudessa golfyhteisöjen erilaiset yhteistyömallit ovat entistä tärkeämpiä keinoja kehittää toimintaa ja palveluja.”

Linnan Golfin kenttä ja palvelut on arvostettu Suomen parhaiksi ja Linna Golf kuuluu kiistatta Suomen arvostetuimpien golfkeskusten joukkoon. Golf Pirkkalan pelioikeutetut pääsevät erityisehdoin kokemaan Linna Golfissa Premium tasoa olevat kentän, miljöön ja palvelut, unohtamatta Vanajanlinnan vetovoimaa.

Golf Pirkkalan pelioikeutettujen edut Linna Golfissa:

iltapelioikeus Linna Golf 355€ (klo 16.00 jälkeen)
ilta green fee klo 16.00 jälkeen 35 € (normaali hinta 45 €)
prime time green fee 65€ (normaali hinta 100 euroa)
heinäkuussa klo 12.00 jälkeen 2 pelaajaa yhden hinnalla
erikoistarjous 23.6.-30.6, 45 € klo 12 jälkeen.

Hinnat koskevat Golf Pirkkala Oy:n pelioikeutettuja pelaajia. Ajanvaraus on mahdollista 7 vuorokautta ennen. Golf Pirkkalan pelioikeuskortti on esitettävä ilmoittautumisen yhteydessä.

Golf Pirkkala on jo vuosien ajan kuulunut suosituimpien kenttien joukkoon Suomessa. Kenttä on tunnettu erinomaisesta kunnostaan ja hyvistä palveluista. Golf Pirkkala ry palkittiin Suomen parhaana golfseurana vuonna 2015. Suomen Golfliito palkitsi Golf Pirkkalan Juniorityön Laatuseura statuksella tunnustuksena loistavasta nuorisotyöstä.

Linna Golfin pelioikeutetut pääsevät erityisehdoin nautiskelemaan Pirkanmaan helmestä leppoisassa hengessä ja hyvillä palveluilla höystettyinä.

Linna Golfin pelioikeutettujen edut Golf Pirkkalassa:

arki green fee 45€ (GPi Oy:n osakkeenomistajan vieraan hinta, normi hinta 60€)
la-su green fee 55€ (GPi Oy:n osakkeenomistajan vieraan hinta, normi hinta 75€)
Linna Golfin jäsen voi tuoda myös kolme vierastaan samaan lähtöön em. hinnoin ei aikarajoituksia.

Hinnat koskevat Linna Golfin pelioikeutettuja. Ajanvaraus on mahdollista 14 vuorokautta ennen.