Tasting

Talvi ja tunnelmalliset illat lähestyvät. Siksi onkin aika kaivaa lämmintä päälle, nauttia kynttilöiden valosta, ottaa kuppi kuumaa glögiä tai lasi punaviiniä.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme Poikain Parhaat -uutuusglögeistä sekä kauden parhaista viineistä 13.11. klo 18 alkaen. Luvassa myös tottakai pientä illan teemaan sopivaa purtavaa ja naposteltavaa. Nautiskelun lisäksi tarjolla loistavia juomavinkkejä esimerkiksi joulupöytään.

”Poikain Parhaat on Tampereella toimiva juoma-alan yritys, joka valmistaa laadukkaita juomatuotteita vahvalla käsityöleimalla ja rakkaudella aitoihin raaka-aineisiin. Valikoimiimme kuuluu teesekoituksia, kahveja ja sesonkiluonteisia juomia, kuten glögiä ja simaa. Poikain Parhaat pyörii kahden nuoren tamperelaisen Nikolas Jokisalon ja Pertti Hakalan johdolla. Tavoitteenamme on tuoda suomalaisia makuja kaikkien huulille, hyödynnämmekin suomalaisia raaka-aineita niin paljon kuin mahdollista!” Lue lisää tästä!

Ilmoittautuminen NexGolfiin on nyt avattu, voit myös laittaa viestiä caddiemaster@golfpirkkala.fi. Toivomme ilmoittautumisia 11.11. mennessä.

KUTSU: Glögi- & viinitasting