IMG 9015

Tämän vuoden caddiemastereihin on tullut uusia kasvoja. Kurkkaa, mitä cädärit vuosimallia 2019 vastasivat seuraaviin kysymyksiin:

 

Perustietoni: Piia Vilonen, 23 v, opiskelen Tampereen Yliopistossa saksan kieltä, kulttuuria ja kääntämistä

Olen kotoisin: Tampereelta

Kolme luonnettani kuvaavaa sanaa: luotettava, positiivinen, urheilullinen

Hain caddiemasteriksi, koska: Muutenkin viettäisin kesällä melkein joka päivä aikaa kentällä ja klubilla, niin mikäs sen parempaa, kuin päästä työskentelemään huipussa golfyhteisössä!

Paras golfmuistoni: Aloitin golfin 2012 ja olen kaikki vuodet osallistunut ahkerasti klubikisoihin. Tasoituksen olen saanut vuosien varrella pudotettua 10,1:een. Mieleenpainuvimpiin golfmuistoihin kuuluvat junnuvuosien treenit ja pelit, kierros isäni kanssa klo 5 aamulla, kaikki vieraskentät ja varsinkin Ähtäri Golf, jossa pelasin ennätykseni 80 lyöntiä.

Odotan kesältä: Paljon aurinkoisia golfpäiviä, iloisia pelaajia ja mukavaa yhteishenkeä hienon lajin parissa 🙂 Luvassa on varmasti yhtä mahtava kesä kuin viime vuonnakin!

Tämän kesän tavoitteeni golfin parissa: Tavoite olisi tänä kesänä pelata joitakin kymmeniä kierroksia sekä muutamia vieraskenttiä olisi kiva kiertää. Tavoitteena myös saada tasaisuutta omaan pelaamiseen ja jos sitä ei näy, niin ainakin positiivisia kierroksia!


Perustietoni: Terhi Tammelin, 21 v, opiskelen puheviestintää Tampereen Yliopistossa

Olen kotoisin: Pöytyältä, mutta nyt asun jo toista vuotta Tampereella

Kolme luonnettani kuvaavaa sanaa: energinen, nauravainen ja liikunnallinen

Hain caddiemasteriksi, koska: Caddiemasterin työ vaikutti minulle sopivalta, sillä pidän ihmisten parissa työskentelystä, enkä mene paniikkiin kiireenkään yllättäessä.

Paras golfmuistoni: Golfurani suunta on niin sanotusti nouseva, koska olen vielä lähtökuopissa. Green Card on kuitenkin jo taskussa, joten tästä se lähtee! Paras golfmuistoni on se, kun olimme opiskelijaporukalla golfin alkeistunnilla ja minä pääsin loistamaan jo aiemmin opituilla taidoillani. Tähtihetki koitti vielä tunnin päätteeksi, kun voitin ”parhaiten onnistuneen” -pokaalin.

Odotan kesältä: Paljon aurinkoisia päiviä, joina voin kruisailla tänne Pirkkalaan. Pidän yleensä kesän suunnitelmat melko vapaina, jotta voin toteuttaa kaikenlaisia ex tempore-reissuja, kun siltä tuntuu.

Tämän kesän tavoitteeni golfin parissa: Tänä kesänä aion hyödyntää mahtavaa työpaikkalokaatiotani ja pelata niin paljon golfia, että saan tasoitukseni tippumaan.


Perustietoni: Riina, 26 v, liiketalouden tradenomin opintoja markkinoinnin ja asiakkuuksien hallinnan parissa

Olen kotoisin: Ylöjärveltä. Kamppeita on pakattu ja purettu viime vuodet Hämeenlinna-Malesia-Tampere-Gran Canaria-Kreikka-Kap Verde-Ylöjärvi välillä.

Kolme luonnettani kuvaavaa sanaa: Helposti lähestyttävä aamu-uninen seikkailija

Hain caddiemasteriksi, koska: En äkkiä keksi parempaa kesätyötä! Parin vuoden pelitauon jälkeen hinku golfin pariin on kova. Odotan innolla tapaamisia niin klubilla kuin kentällä.

Paras golfmuistoni: Muoviset golfmailat taisivat heilua jo silloin kun olin itse mailanpituinen. Green cardin suoritin 10-vuotiaana Riverissä ja lähdinkin heti mukaan junnuryhmän treeneihin. Junnuvuosilta hyviä golfmuistoja on paljon, yksi mieleenpainuvimmista on junioreiden Joukkue SM -kulta vuonna 2010.

Odotan kesältä: Iloisia golfaajia, hyvää tunnelmaa ja lämpimiä kierroksia!

Tämän kesän tavoitteeni golfin parissa: Pyrin pelaamaan mahdollisimman paljon, ainakin 30 kierrosta! Muuten tavoitteena on nauttia joka kierroksesta.


Perustietoni: Teemu Alapirtti, 21, tietojenkäsittelyopiskelija Tampereen ammattikorkeakoulussa

Olen kotoisin: Pirkkalasta

Kolme luonnettani kuvaavaa sanaa: määrätietoinen, huumorintajuinen ja tietokonenörtti

Hain caddiemasteriksi, koska: Se kuulosti oikein mukavalta kesätyöltä tutussa paikassa.

Paras golfmuistoni: Golfia tuli nuorempana pelattua, mutta jääkiekkotreenien määrä kesällä vei lopulta voiton. Sen jälkeen satunnaisia kierroksia, mutta nyt niistäkin on jo vuosia. Ikimuistoisinta hetkeäni on vaikea sanoa. Paljon on hyviä muistoja eri kentiltä ja eri tilanteista ja en pysty yksilöimään onko ikimuistoisin hetki se pahin säätila vai paras kierros, minkä olen pelannut. Yksi parhaimmista on kuitenkin muutaman vuoden takaa, kun golfista oli ollut jo pitkä tauko. Menin parin rangen pallokorin jälkeen yhteen scrambleen ja päätin, että yhdellä väylällä olen hyödyksi. Tällä Pirkkalan kentän 16. väylällä löin sitten greenille ja siitä putti vielä. Olin yhdellä väylällä hyödyksi. Muista väylistä ei sitten sen enempää.

Odotan kesältä: 15–20 asteen lämpötiloja ja paljon mukavia hetkiä tietenkin.

Tämän kesän tavoitteeni golfin parissa: Tavoite on tarttua mailasta taas kiinni ja saada tuntumaa. Toivon mukaan jokunen kierroskin tulisi pelattua.