IMG 3168

Suosittu Bufferi Scramble veti lauantaina paikalla sankan osallistujajoukon. Kisa vedettiin Bufferin tyyliin rennolla, mutta ammattimaisella otteella. Pelaajien ravinto -ja nestehuolto toimi loistavasti kisan aikana. Kisan jälkeen saunat olivat lämpiminä ja olipa pihalle tuotu paljukin pehmentäämään kisaajien väsyneitä lihaksia.Kisa keskeytettiin ukkosen ja rankkasateen johdosta. Pääosa pelaajista oli ehtinyt pelaamaan tällöin 12 väylää.

Bufferin Miikka toivotti tapahtuman aluksi kaikki joukkueet tervetulleeksi ja kiitti kaikkia kisassa mukana olevia yhteistyökumppaneita. Hän kertoi pelaajille myös kisan säännöt. Ne oli rakennettu niin, että voittajajoukkue selviää kaikissa olosuhteissa ja oikeudenmukaisesti. Kisan pääpalkinto, upea pokaali nimittäin arvottiin osallistujajoukkueiden kesken. Voittajajoukkueeksi kiri Jaana Sissala, Sari Soininen, Henri Soininen ja Lasse Tuores. Tapahtumassa oli lisäksi runsaasti erikoiskisoja, joiden voittajat ratkesivat voittajien huippusuorituksilla.

Tapahtuman päätteeksi innokkaimmille jälkipelaajille oli järjestetty kuljetus Tampereen keskustan suuntaan. Kiitokset Bufferille hienosta tapahtumasta ja kaikille pelaajille iloisella ilmeellä pelatusta kisasta. Toivotaan, että ensi vuonna luonnonvoimat antavat mahdollisuuden pelata kisa loppuun asti.