Juhannusrock

Kiss? No ei, vaan Bufferin väki naamioituneena jenkkiteeman kunniaksi juhannuksena 2015

Kolme vuotta toiminut klubiravintola Bufferi on niittänyt mainetta maittavilla tuotteillaan, erinomaisella asiakapalvelullaan, rennolla ilmapiirillä ja heittäytymisellään ”sata lasissa” mukaan erilaisiin tapahtumiin. Valtakunnallista tunnustusta Bufferi sai, kun Golfdigest valitsi 2013 Bufferin Suomen toiseksi parhaaksi klubiravintolaksi. Kokki ja ”yleismies Jantunen” Miikka Lindqvist ehti hetkeksi napata essun pois ja istahtaa jutustelemaan.

Miten kaikki alkoi ja millaisia tavoitteita asetitte toiminnalle?

”Tuula ja Annika olivat haaveilleet joskus perustavansa yhdessä vaikkapa kahvilan. Innokkaina pelaajina Pirkkala oli tullut tutuksi ja kun haettiin ravintoloitsijaa, palaset loksahtivat kohdalleen. Kasassa oli porukka, joilla kaikilla oli alasta paljon kokemusta. Pian oltiinkin jo valmistelemassa Bufferin ensimmäistä kautta. Ensimmäinen tapahtuma, talvirieha, sujui mallikkaasti ja siitä on jatkettu kovalla innolla eteenpäin. Alkuperäisestä porukasta mukana ovat vielä Tuula, Annika, Miikka ja Mika.

Alusta asti on ollut tavoitteena ennakkoluulottomasti kokeilla uusia tuotteita ja palveluita. GPi Oy:n toimitusjohtaja Kristianssonin Pasi on olliut arvokkaana mentorina matkan varrella. Pasilla on vankka kokemus golfalasta ja se on välillä auttanut suuntamaan energian sellaisiin asioihin, joilla on mahdollisuus toimia ja jotka aiheuttavat asiakkaille positiivisia kokemuksia. Muutamat sudenkuopatkin on osattu Pasin avulla välttää.

Uusimpana ideana halusimme lisätä asiakkaiden viihtyvyttä terassilla. Niinpä pöydän ääreessä voi nyt tutustua ruokalistaamme tai pelata kavereiden kanssa vaikkapa lautapelejä.”

IMG_0620

 Tänä päivänä Bufferin toiminta on laajentunut merkittävästi. Mitä kaikkea teette tällä hetkellä?

”Pirkkalan klubiravintolan lisäksi, Bufferi on hoitanut tämän vuoden alusta myös Nokia River Golfin klubiravintolaa. Lisäksi yhä laajenevana toiminta ovat Catering-palvelut, joita tehdään sekä Pirkkalan klubilla että asiakkaiden haluamassa paikassa. Henkilökuntaa Bufferissa on kaikkiaan 14, joista 8 työskentelee pääsääntöisesti Pirkkalassa. Lisäksi olemme mukana viime keväänä Kalevassa avatun seurustelu –ja ruokaravintola Public House Huurteen taustajoukoissa.”

Mitä haluatte tarjota asiakkaillenne?

”Meillä on hyvä porukka kasassa ja haluamme tarjota asiakkaille positiivista ilmapiiriä, iloista asiakaspalvelua ja maistuvia tuotteita. Toivottavasti se välittyy myös asiakkaille. Tavoitteena on, että aina on tarjolla maistuvia tuoretuotteita. Haasteena on pitää asiakkaiden mielenkiintoa yllä toistuvista käynneistä huolimatta. Uusia tuotteita kehitetään ja kokeillaan. Asiakaspalautetta valikoimasta otetaan mielellään vastaa, jotta osattaisiin kehittää valikoimaa oikeaan suuntaan.

Pirkkalan klubiravintola on täyttynyt mukavasti lounasaikana. Paikalla on paljon muitakin kuin pelaajia. Bufferista onkin tullut suosittu lounaspaikka Pirkkalassa. Tarkoituksenamme on jatkossa tarjota lounasta ympärivuotisesti.

Myös A La Carte annoksista monet ovat jo löytäneet omat suosikkinsa. Osa on innostunut salaateistamme, myös siipemme ovat monen kestosuosikkeja. GPi Burger on tietysti ollut erittäin suosittu. Kannattaa kuitenkin kokeilla listaamme ennakkoluulottomasti.”

Mitä Cateringpalveluita tarjoatte ja miten niitä saa?

Cateringpalvelut ovat laajentuneet koko ajan. Asiakkaille on järjestetty perhejuhlia sekä klubilla että asiakkaiden valitsemissa tiloissa. Olemme hoitaneet häitä, syntymäpäiviä, rippijuhlia, yo-juhlia sekä erilaisia yritysten tilaisuuksia. Olemme järjestäneet myös festareiden VIP-tarjoiluja mm. South Park festareilla sekä Nightwishin konsertissa. Ensi kesäksi on tulossa asiakkaille vuokrattava teltta ja tuoleja, jotta juhlien järjestäminen esimerkiksi kotona helpottuu entisestään. Yhteyttä voi ottaa suoraan allekirjoittaneeseen tai jättää yhteydenottopyyntö klubiravintolaan.”

Millaisena näet Golf Pirkkalan tulevaisuuden?

”Golfyhteisö on hyvässä tilassa. Nuorisotoiminta on vahvaa ja uusia pelaajia tulee mukaan. Meillä on tasapainoisesti kaikenikäisiä harrastajia. Yhteisö katsoo eteenpäin ja haluaa kehittää toimintaa sekä toimintaympäristöä. Näin Pirkkalasta tulee koko ajan entistä mukavampi paikka nauttia vapaa-ajasta.

Bufferin tavoitteena on ollut alusta asti osallistua aktiivisesti uusien tapahtumien ja teemojen ideointiin sekä toteutukseen. Lisäksi tapahtumiin myöskin heittäydytään täysillä mukaan. Näin tapahtumilla saadaan lisää väriä ja vaihtelua asiakkaiden arkeen.”

Olet pelannut sekä kotimaassa että ulkomailla erilaisissa paikoissa. Mitä voisimme oppia muualta?

”Erityisesti mieleen on painunut ulkomailla lomagolfin kiireettömyys ja iloisuus. Kierroksen jälkeen ihmisillä on aikaa jäädä klubille syömään ja seurustelemaan. Olisi hienoa, jos ihmisillä olisi aina silloin tällöin kotimaisemissakin aikaa ja mahdollisuus nauttia samasta fiiliksestä.”

Mitkä ovat suosikkikohteitasi?

”Ulkomailla suosikkikohteeni on Black Mountain Thaimaassa. Siellä on upea kenttä, loistava palvelu ja maistuvaa ruokaa. Kotimaassa Pirkkalan lisäksi suosikkikohteitani ovat Linna Golf, jonka miljöö huoliteltuine piha-alueineen säväyttää aina. Kalajoki kuuluu myös suosikkeihini. Kenttä sopii hyvin leppoisaan lomagolfiin. Toivottavasti kuitenkin unelmakenttä sekä unelmakierros ovat vielä edessä!”