Avioscramble

Eilen torstaina pelattiin perinteistä Avo-/aviopari Scramblea. Kisaparit saivat upeita pistebogey-tuloksia, eikä kilpailu muuttunut kenenkään kohdalla paljon puhutuksi ”Avioero Scrambleksi” 😉

Päästäkseen kymmenen parhaan joukkoon oli parin pelattava jopa 40 bogeypistettä! Tähän pistesaaliiseen ylsivät parit Markus Viik/Marjo Räsänen, Esa Koljonen/Kaija Koljonen ja Katri Ojala/Tomi Ojala. 41 pistettä pelasi kaksi paria: Esa Siltanen/Aija Siltanen sekä Harri Keihänen/Paula Pajunen.
Viidenneksi kilpailussa sijoittuivat Ida Määttä ja Jari Pietilä pistein 42. Neljänneksi Anna Kalves ja Kai Janhunen 42 pisteellä.

Kuten muutkin sijat, myös kolmen kärki oli äärimmäisen tiukka. Lopulta pronssille pääsivät Kari Tolonen ja Miia Tanttinen 42 pisteellä. Mari Männistö ja Pertti Ratilainen sijoittuivat hopealle huikealla 43:n pisteen tuloksella. Tämäkään ei kuitenkaan riittänyt voittoon, sillä Lauri ja Inkeri Vettanen keräsivät upeasti 44 pistettä!

Kisan jälkeen palkinnonjaossa palkittiin kolme parasta joukkuetta ja arvottiin arpapalkintoja. Viestin saaneet voivat noutaa palkintoja caddiemasterilta. Kaikki tulokset löytyvät kotisivuilta kilpailukalenterista tai tästä.