IMG 5035

taistelijat ja varusteet. Ari Ala-Marttila (vas.) ja Johan Lindelöf (oik.)

24 h golf on saatu kunnialla päätökseen. Vuorokauden pelaamisessa kierroksia tuli yhteensä 8,5 ja paria tai parempia tuloksia yhteensä 170. Yhtä kierrosta lukuun ottamatta kentällä olivat Johan Lindelöf ja Ari Ala-Marttila. Heille tämä oli toinen kerta,kun he urakoivat junioritoiminnan hyväksi. Kumpikin osasi valmistautua laukullisella vaatteita, useammalla kenkäparilla sekä oikealla asenteella. Kirittäjinä heillä oli yhden kierroksen ajan GPi ry:n puheenjohtaja Marko Perälä, junioritoimikunnan puheenjohtaja Santtu Loimusalo sekä GPi:n kilpapelaaja Henri Lipsanen.

Tällä kertaa sateen seassa oli hetkittäin myös auringonpaistetta. Sellaista se Suomen kesä on. ”Oli hienoa nähdä,kuinka hienossa kunnossa kenttämme on. Pahimpien yön sateiden aikana väylät saattoivat olla todella märät. Sateen tauottua samat väylät olivat seuraavalle kierrokselle kuivuneet hyvin”, totesi Ari.

Mikä sitten saa mukaan tällaiseen hullutukseen? ” Kyllä tässä ollaan hyvällä asialla junioreiden puolesta”, kertoi vapaapäivän töistä tapahtumaa varten ottanut Johan. ”Kyllähän tässä myös omia rajoja haetaan”, herrat lisäsivät.

Tapahtuman tavoitteena oli kerätä lahjoittajia tukemaan junioritoimintaa lahjoittamalla haluamansa summan jokaisesta tehdystä parista tai paremmasta tuloksesta. ”Lähdimme tavoittelemaan 18 paria tai parempaa jokaiselta kierrokselta. Toisiamme koitimme tsempata tavoitteen saavuttamiseksi ja aika hyvin tahdissa pysyttiinkin. Yön pahimpien sateiden aikana näkyväisyys putosi muutamaan metriin ja tuloksenteko oli vähän hankalampaa”, Ari ja Johan harmittelivat.

”Pelaamisen taso oli yllättävän hyvää ja paras kierrostulos oli 76” ,Johan kertoi ja lisäsi, että palloja katosi viisi. ”Ei niitä jääty paljoa etsimään, vaan koko ajan mentiin eteenpäin”, Ari lisäsi. ”Kokonaisuutena upea kokemus”, herrat tiivistivät.

Hatunnoston arvoinen suoritus, Ari ja Johan.