Christmas Golf

Vuoden 2017 kääntyessä lopuilleen haluan kiittää osakkaitamme, jäseniämme, yhteistyökumppaneitamme ja vieraitamme kuluneesta vuodesta.

Kulunut golfkausi oli pelipäivien määrässä mitattuna ennätyksellisen lyhyt.  Pelattujen kierrosten määrä 32200 oli kuitenkin vain hieman edellisvuotta alhaisempi ja päiväkohtaiset kierrosmäärät kasvoivat selvästi. Kenttämme oli siis erittäin suosittu ja niinpä kenttäkapasiteetin lisäämiselle olisi tarvetta.

Siirryimme kaudella 2017 käyttämään asiakaskokemuksen ja palautteen saamisessa Pelaaja Ensin palvelua, jonka avulla saimme arvokasta palautetta sekä jäseniltämme ja osakkailtamme että vieraspelaajilta. Ravintolamme Bufferi kuuluu kaikkien palautetta antaneiden ryhmien mielestä valtakunnan kärkiravintoloihin. Kuten aikaisemminkin, tulemme hyödyntämään saamaamme palautetta kentän ja toimintamme kehittämisessä. Esimerkkinä palautteen hyödyntämisessä on väyliemme infotaulut, joista saimme aikaisemmin vaatimatonta palautetta. Nyt taulut on valtakunnan kärkeä sekä omien että vieraiden mielestä. Haluankin kiittää kaikkien palautteen antajien panosta auttaessanne meitä kehittämään toimintaamme.

Toivotan golfyhteisömme puolesta kaikille asiakkaille, osakkaille, jäsenillemme sekä yhteistyökumppaneillemme rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2018

Pasi Kristiansson
toimitusjohtaja
Golf Pirkkala Oy